Tack

Måste tacka för alla kommentarer överhuvudtaget och i synnerhet just idag fredag efter Malou. Varje kommentar betyder oerhört mycket men eftersom jag inte riktigt är vän med min dator så tar det lite tid för mig att svara. Jag håller på, så det kommer och till C utan address vill jag bara säga att det gör mig väldigt glad om jag kan inspirera dig på det viset. Det är värst i början, tror och tänker på dig! 

Kommentarer
Postat av: silla

Hej Lotta

Har beställt dom.

Nej då det var inte jag, så smal är inte jag.skrattar. Men önska det kunnde vara jag.

jag kommer att följa din blogg.Du har fått en plats i mitt hjärta redan innan men idag efter jag såg pogramet så.

Kram Silla

2008-10-03 @ 13:29:10
URL: http://sillas.blogg.se/
Postat av: mamma M

Har läst alla böcker o nu tittat på Malou. Jag är full av beundran o respekt för ditt kämpande ur missbruket. Du har gjort ett enormt jobb !

Mar själv en son som är tung missbrukare och som nu håller på att kämpa sig igenom detta helvet. Det är tungt för han o även mig. Dock stöttar jag hela tiden. Men ibland, kanske på fel sätt. Det är tufft.

Efter flera behandlingshem har han nu hjälp av en underbar terapeut. ( Som jag vet att du känner ) Min son har växt upp med villkorslös kärlek, vilket jag hoppas ska kunna vara till hjälp för han. Han kan känna o veta att han är älskad.

Vi kommer träffa dig senare i höst, vilket jag o han ser fram mot.

Ha det gott. Kram

2008-10-03 @ 18:37:40
Postat av: Eva

Jag har läst alla dina böcker och beundrat dig för att du vågat öppna dig som du gjort,är så glad att du lyckats ta dig ur ditt missbruk och fått ett ordnat liv.

Min syster har ingen dator men vet att hon också har "följt" dig genom dina böcker och tycker precis som jag.

Kram Eva

2008-10-04 @ 00:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0