FLYTT

Jag har flyttat bloggen till

http://www.lottathell.se/

för att få större kontroll och frihet.

Till en början kanske det kommer att se tomt ut, men jag hoppas att den hemsidan kommer att växa och att jag kan hålla den kontakten jag vill med mina läsare.

Till en början kommer också min man, Zoran att sköta inläggen, eftersom jag för tillfället håller på med en helt ny romansvit och är inne i en intensiv skaparprocess och då KAN jag inte störas av något annat.

Jag vill be alla mina läsare och besökare på bloggen om ursäkt för två saker:

Att mina böcker inte har funnits tillgängliga i den omfattning de har efterfrågats. Förhoppningsvis kommer det att bli ändring på det så småningom. Det är allt jag kan säga om den saken för tillfället.

Att jag inte har skrivit på bloggen och svarat på era inlägg. Förklaringen till det har jag redan nämnt plus att det har hänt en del saker sista tiden som förhindrat mig från att skriva här.

Ni som läst bloggen tidigare vet att jag verkligen HATAR datorer och internet, men på den nya bloggen ska jag verkligen försöka att hålla er alla uppdaterade med vad som händer. Under tiden har jag lämnat fullt förtroende till min man Zoran att förmedla det jag har att säga.

Tack ska ni ha och välkomna till

http://www.lottathell.se/

Lotta

RSS 2.0