Aftonbladet igår.

Läs artikeln här!

Kommentarer
Postat av: Pierre

Bra artikel, åter igen känner igen mycket av det du har gått igenom. Visste inte att du hade metadon så det ger mig hopp, jag har stått på metadon i drygt 4 månader och innan dess 4 månader på buprenorfin. Hade en drogfri period mellan 97-04 med hjälp av 12-stegsprogrammet, trillade efter drygt 7 års total drogfrihet och orkade inte resa mig igen utan LAB. Under dessa år så arbetade jag inom missbruksvården och utbildade mig mig till AD-terapeut. Och nu så engagerar jag mig i Brukarföreningen för att hjälpa andra som har eller vill ha LAB. Jag känner att jag vill använda min resa, erfarenhet, utbildning och allt jag lärt mig till något positivt och då faller det sig naturligt att hjälpa andra så långt jag förmår. Tack för din kommentar på min blogg och jag tycker verkligen att du ska vara med och hjälpa till så mycket som du kan och har tid till. Tillsammans kan vi förändra.

2008-09-11 @ 11:08:59
URL: http://metrobloggen.se/medicin
Postat av: Erika

Hej

Jag har många tankar och frågor kring dig, men några enkla är;Vilken sorts häst är det du har?Såg att du var med i en hästtidning i en artikel för ett tag sen, skulle gärna läsa den, var får man tag på den?Erika

2008-09-18 @ 20:21:27
Postat av: pia

du e ja el ja e du bland missbruk fr tjack-favorit till nu alkohol-har ju jobba ursäktar ja m..t o m lärare,tänk..släppt 1 antologi.önskar du kan läsa?!grov igen känn.vet inte hur ja orkar,du?ibl vill hellre punda o andra få undra..

2009-03-24 @ 16:08:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0